Aannameprocedure

Aannameprocedure nieuwe leden Popkoor Tune

Wat fijn dat je interesse hebt om bij Popkoor Tune te komen zingen!

Naast zingen doen we nog meer samen zoals naar het theater gaan, wandelen, dansen, allemaal zonder verplichtingen. Ook borrelen we nog samen na elke repetitie in de foyer van Perron-3.

Wanneer je bij ons wilt komen zingen, moet je helaas nog wel een procedure door, want we nemen het zingen wel serieus.

Als eerste meld je je aan bij de ledenadministratie. De ledenadministratie legt je volgende gegevens vast:  telefoonnummer, e mailadres en de vermoedelijke stempartij als je al eerder hebt gezongen
Als er geen vraag is voor een bepaalde stempartij kun je op de wachtlijst geplaatst worden. Wanneer er wel plaats is of wanneer je gewoon een keertje wil komen kijken en zingen, word je aan een lid van het koor gekoppeld (begeleider). Als het bevalt en je blijft naar de repetities komen, geef je na afloop van de vierde repetitie aan de ledenadministratie te kennen dat je lid wil worden.

Hierna wordt er een stemtest ingepland – even spannend – maar de dirigent moet natuurlijk wel
de kwaliteit en toonhoogte van je stem beoordelen. Bij een positieve uitslag word je officieel voorgesteld aan het koor als nieuw lid.
De ledenadministratie verstrekt  vervolgens een inschrijfformulier en akkoordverklaring voor de automatische afschrijving van de contributie.

Contactgegevens van de ledenadministratie:
Betty van Ooste, telefoonnummer 06-53425321.