“We mogen weer zingen”

Op zaterdag 23 april brengen het Rosmalens Mannenkoor en Popkoor Tune een gezamenlijk concert in de Kentering om uiting te geven aan het verlangen weer op te kunnen treden na te lange afwezigheid door de corona pandemie. De aanvang van het programma is 20.00u en de toegang is gratis.

Het was een moeilijke periode voor koren omdat besmetting, speciaal in kooropstellingen een groter risico vormde. Beide koren hebben zo goed en zo kwaad als het kon, met soms ook creatieve toepassingen van beeldbel technieken de leden gelegenheid gegeven elkaar toch op de één of andere wijze te kunnen blijven zien. Belangrijk om de onderlinge betrokkenheid en verlangen naar toekomstige optredens onder de aandacht te houden.

Nu is het zover dat beide koren samen een belangrijke stap nemen om het Rosmalens publiek te trakteren op een optreden. 

Geef een reactie