Huis73 en Gemeente den Bosch versterken verenigingsleven

De komende weken gaat de campagne ter ondersteuning van het verenigingsleven in de amateurkunst van start! De vier posters zullen in heel gemeente ’s-Hertogenbosch zichtbaar zijn (dus ook in Rosmalen, Nuland en Vinkel) en op de social media kanalen van Huis73 en gemeente ’s-Hertogenbosch zullen filmpjes en ander beeldmateriaal worden verspreid.

Lastig in coronatijd

Doel van de campagne is om het verenigingsleven in de schijnwerpers te zetten. Voor veel verenigingen is de afgelopen periode lastig geweest en ook de huidige coronamaatregelen beperken de mogelijkheden weer. Toch hopen we mensen te laten zien hoe waardevol het is om lid te zijn van een vereniging. Trots, persoonlijke ontwikkeling en bovenal gezelligheid en saamhorigheid geven betekenis aan de verenigingen in de amateurkunst.