Hartelijk welkom nieuwe leden

Bezoek de open repetitie op woensdag 29 september 20.00u Perron-3 te Rosmalen

Nederland gaat weer open, ook voor koren zoals Tune zijn er weer nieuwe perspectieven. Toch is een doorstart niet zoals we misschien denken: knop om en vooruit !

Coronatijd heeft zijn tol geëist. Ongeveer anderhalf jaar lang repeteren in een geïmproviseerde vorm laat diepe sporen na. We hebben gerepeteerd via beeldbelopties als Zoom, Jamulus en Whatsapp maar niet iedereen vindt dit een prettige wijze van werken. Digitaal contact i.p.v. fysiek contact is voor een popkoor zoals Tune echt niet eenvoudig. Op alle mogelijke manieren hebben we de contacten proberen warm te houden maar desalniettemin zijn er vanuit persoonlijke afwegingen leden afgehaakt en is Tune meer dan ooit aan versterking toe.

Misschien is het einde van de corona beperkingen voor jou het moment waarop je weer aansluiting zoekt met een vereniging zoals popkoor Tune, omdat je het gewoon wilt gaan proberen. Aarzel dan niet en bezoek onze open repetitie bij Perron-3 op woensdag 29 september om 20.00u.

Aanmelden vooraf is niet nodig maar voor ons is het fijn als je dat wel wilt doen omdat we dan ook op je kunnen rekenen. Gewoon langskomen en zien wat we doen of lekker tussen de leden staan en echt ervaren hoe het voelt om in een koor te zingen. Het repertoire horen en kijken of het bij je past en je het ook graag zou willen zingen. Vrijblijvend ! kom kijken en beleef ons.

Popkoor Tune heeft zich altijd kunnen presenteren als koor met een groot aantal mannen. Dat willen we graag zou houden dus vooral ook mannen vragen gezellig langs te komen.

Wil je je aanmelden vooraf, laat het Betty van Ooste (ledenadministratie) dan even weten door haar een mail te sturen. Op de homepage van onze website: www.popkoortune.nl vind je haar e-mailadres.

Houd je van een fijne en gezellige sfeer op de wekelijkse repetities en wil je ook werken aan je eigen stemkwaliteit dan ben je als nieuw lid van harte welkom op onze wekelijkse repetitie op woensdag in Perron-3 te Rosmalen.

Geef een reactie