TUNE: Club van het JAAR ?

Club van het jaar verkiezing supported by Rabobank

Beste supporters en fan’s van Popkoor Tune,

Het aftellen is begonnen. Popkoor Tune is genomineerd! Nog 3 dagen en dan kan iedereen vanaf 6 mei tot 7 juni gaan stemmen op Popkoor Tune via https://www.clubvanhetjaar.nl/popkoor-tune.

Wat kunnen we winnen?

Naast de nationale titel een masterclass naar keuze, een professionele promotiefilm en gebruik van alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht om onze club in de schijnwerpers te zetten.

Op 11 juni worden de sport- en cultuurclubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt.

De provinciewinnaars pitchen op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld. De vakjury beslist welke sportclub en welke cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mag noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Reactie van de winnaars van 2018:

Muziekvereniging Soli: “Het winnen van de verkiezing heeft onze leden nieuwe energie gegeven en we hebben veel geleerd van de workshop van zangeres Shirma Rouse”.

Deze verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, LKCA en de Persgroep. De verkiezing heeft als doel de kracht en het (maatschappelijk) belang van sport- en cultuurclubs zoveel mogelijk in de spotlights te zetten.

Iedereen kan stemmen, dus laat je stem niet verloren gaan! Stem tussen maandag 6 mei en vrijdag 7 juni!

Geef een reactie