BBQ opening seizoen 2016-2017, 4 september
Op deze pagina kan, zoals Rob van Nuland dat eerder voorstelde ieder koorlid zijn reactie geven of zijn recept uploaden. Lukt dat niet, stuur het recept dan gewoon even naar Bert van Strien
Op deze pagina kan, zoals Rob van Nuland dat eerder voorstelde ieder koorlid zijn reactie geven of zijn recept uploaden. Lukt dat niet, stuur het recept dan gewoon even naar Bert van Strien
Je moet ingelogd zijn op om een reactie te plaatsen.
Bert van strien
Recept van Fred Textor
Tomatensalade. Ook wel “bruschetta” (spreek uit : brusketta) genoemd, maar dat is de verkeerde naam, want bruschetta betekent in Italië toast of brood waarop iets gesmeerd wordt.
Er bestaan wel meer van dat soort misverstanden, zo is carpaccio ALTIJD dun gesneden OSSENHAAS en kan dat niet van zalm, laat staan van groenten (komkommer???blèh) gemaakt worden.
Dit alles ter vermaak omdat het recept, zeer kort en kinderlijk eenvoudig is :
– Tomaten heel fijn in blokjes voor op een stokbroodje, of wat grover voor salade, snijden.
– Kruiden met peper en zout naar smaak
– Een teentje knoflook pletten en fijn snijden en erdoor doen
– Verse basilicumblaadjes SCHEUREN en erdoor doen
– Afmaken met goed EXTRA VIRGINE olijfolie (geen Bertolli)
That’s it! Smakelijk smullen